• Rekonditionerad av experter
  • 30 dagar gratis retur
  • Gratis standardfrakt
  • 12 månaders garanti

Köp en rekonditionerad Samsung Galaxy S20

Galaxy S10 från 2019 borde ha följts av Galaxy S11 men Samsung valde att anamma årtalet "2020" och ändrade reglerna utan vidare. Så 2020 lanserades Samsung Galaxy S20 på marknaden och den finns redan hos Back Market. 

Vilka är Galaxy S20:s nya tekniska innovationer?

Med sina 6,2 tum (15,75 cm) och tack vare 20:9 formatet passar denna smartphone perfekt i handen, idealiskt för spelappar eller för att visa innehåll. Tack vare OLED-teknologin är färgerna starka och kontrasterade vilket gör användningen av olika appar till ett rent nöje. Det nya med denna serie är den optimerade bildrepetitionsfrekvensen på 120 Hertz. Därför är alla funktioner smidiga och det är ännu enklare att läsa text än innan, till och med enklare än på iPhones som har max 60 Hertz. Samsung sätter en hög standard här och förblir en pionjär. Oavsett om du köper en ny eller rekonditionerad telefon är komponenterna lika bra. Det ser expertteamet till. 

Överlägsen utrustning med trippelkamera

Till skillnad från Samsung Galaxy S20 Ultra och Samsung Galaxy S20+ finns det ingen fyrdubblig kamera på S20. Så vilken Samsung-sensor finns inte då? ToF, "Time-of-Flight sensor", vilket ger en fantastisk bokeh-effekt hos de andra modellerna. Men om du kan tänka dig att avstå från just detta kommer du vara väldigt nöjd med trippelkameran: det finns en 12 megapixel-kamera med en f/1.8-öppning, plus ett 12 megapixel-vidvinkelobjektiv med en f/2.2-öppning. 64 megapixel-kameran med en f/2.0-öppning är pricken över i. Experternas slutsats är att kameran håller en oklanderlig kvalitet, både mitt på dagen och i svagare belysning.

Den bästa telefonen till ett överkomligt pris

Så hur mycket kostar en rekonditionerad Samsung Galaxy S20? I dagsläget kan du hitta toppmodellen på Back Market för ungefär 6000 kronor. Det är fortfarande mycket pengar, men mycket billigare än en ny. För det priset får du en utmärkt smartphone som överträffar Apple inom många områden. 

Varför ska man köpa en rekonditionerad Samsung Galaxy S20?

Att köpa en rekonditionerad smartphone är inte bara fördelaktigt när det kommer till pris, du får också ett års garanti på din enhet och sparar upp till 163 g elektronikavfall. Miljoner mobiltelefoner produceras varje år och de byts ut mot nya bara efter tvår år, vilket betyder att många telefoner hamnar i soporna. Så borde det inte vara och därför kan du hos Back Market köpa rekonditionerade produkter - som är testade och renoverade av experter - till ett förmånligt pris.  

Dra nytta av det förmånliga priset och köp en rekonditionerad Samsung Galaxy S20. Som Samsung så väl uttrycker det på sin webbsida: "Bioduken du kan hålla i din ena hand!"