• Rekonditionerad av experter
  • 30 dagar gratis retur
  • Gratis standardfrakt
  • 12 månaders garanti

iPhone X - full med avancerad teknik

iPhone X överraskar med sin snygga design och stora skärm. Den är mer innovativ än tidigare modeller. Den har ett behagligt grepp och är mycket trevlig att använda dagligen. Men det som också skiljer den från sina föregångare är borttagningen av hemknappen på framsidan (med digital igenkänning) till förmån för Face ID-funktionen som låser upp smarttelefonen med kameran.

När det gäller prestanda lämnar iPhone X inget åt slumpen. Apple A11 Bionic-chippet är särskilt effektivt och ökar enhetens prestanda.  Det kompenserar stort för de ringa 3 GB i RAM-minne som dock räcker långt. När du köper en iPhone X får du en avancerad produkt. Den är användarvänlig men uppfyller också dina tekniska behov (video, fotografering, gourmetspel osv.).

Vad sägs om en rekonditionerad iPhone X från Back Market?

iPhone X är en av bästsäljarna av Apple-märket Det måste sägas att den här smarttelefonen är exceptionell både i design och prestanda. Det är också en av de bästsäljande modellerna för närvarande. Har du funderat på en rekonditionerad iPhone X? Back Market hjälper dig.

Hur skaffar man en billig iPhone X?

Den här rekonditionerade iPhone modellenhåller på att bli den populäraste renoverade IPhonen just nu. Med en lagringskapacitet på mellan 64 och 256 GB kostar en ny iPhone X minst 1 100/1 200 euro. Men tack vare Back Markets rekonditionerade iPhone X får du rabatt på upp till 40 till 50 % och sänker därmed priset avsevärt.

Allt du behöver göra är att välja den konfiguration som passar dig: lagringskapacitet, färg etc. sedan väljer du den som uppfyller dina garantibehov (minst 6 månader). Med en rekonditionerad iPhone från Back Market får du samma funktionsgaranti som med nya produkter. De testas ett tiotal gånger i speciella laboratorium  och repareras till nyskick om det behövs. Fortfarande inte säker? Du kan skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka, byta ut den mot en annan produkt eller reparera din egen utan kostnad. Ingen risk att bli lurad med de här villkoren.

Var kommer de rekonditionerade iPhones ifrån?

Majoriteten av de rekonditionerade iPhones kommer från kundreturer när kunden har skickat tillbaka dem inom 14 dagar efter beställningen. De är varken äldre modeller eller av dålig kvalitet. Antingen har de ändrat sig eller är de inte säkra på att produkten är den rätta för dem och föredrar därför att skicka tillbaka den. Det handlar alltså om en smartphone i perfekt skick och som har använts väldigt lite.

Med sin exklusiva finish och höga prestanda är iPhone X alltid ett bra val. Den är svår att motstå på Back Market med sitt konkurrenskraftiga pris.