Grymt studenterbjudande

Studenter får 20 kr rabatt på allt!

Spara pengar så att du kan köpa annat än nudlar.
Använd rabatten
  1. Registrera dig på Back Market
  2. Fyll i formuläret
  3. Njut av den extra rabatten på 20 kr. Så enkelt!

Förmånligare studentliv

Det går snabbt att fylla i vårt formulär och få en extrarabatt på 20 kr. Du kan använda rabattkoden för att köpa vad du än vill från Back Market. En bärbar dator för studierna? En mobil för att ringa hem? Eller kanske en tv eller robotdammsugare till studentlägenheten? Toppen!

Extrarabatten gäller alla studerande vid högskolor och universitet.

Rabatten gäller en gång per år, för köp från 250 kr. Erbjudandet är avsett för studerande som studerar vid ett institut, universitet eller en högskola i Sverige, förutsatt att studentstatus kan bekräftas. Erbjudandet gäller endast en gång per år/användare. För att utnyttja erbjudandet måste du ha ett kundkonto eller skapa ett nytt konto på Back Market och godkänna villkoren för användning och försäljning. Det här erbjudandet ger ett omedelbart avdrag på 20 kr, i form av en rabattkod, som gäller för alla produkter som erbjuds via Back Markets hemsida eller app. Kampanjkoden kan endast användas en gång, och kan inte kombineras med något annat erbjudande. Koden är i kraft i ett år från och med mottagningsdatumet, den kan inte överlåtas och är endast giltig för den som koden skickades till.

Har du några frågor?

Studentrabatter och erbjudanden!

Gör det enkelt att återvända till skolan genom att utrusta dig med de redskap du behöver till ett otroligt billigt pris! Back Market hjälper dig med förberedelserna inför det kommande läsåret. Du hittar de alla senaste elektronikprylarna för studier (eller för att njuta av t.ex. Spotify eller Netflix).

Alla studerande vid institut, högskolor eller universitet kan dra nytta av vår studeranderabatt på 20 kr, det enda du behöver göra är att registrera dig! Vi har ett brett utbud av produkter: bärbara datorer, surfplattor, 2:1-datorer, men även hörlurar, högtalare, 4K tv-apparater och spelkonsoler. Kolla också in vårt senaste utbud av mobiltelefoner samt Smart Watches