Grymt studenterbjudande

5% rabatt för högskolestudenter.

Spara pengar så att du kan köpa annat än nudlar.
Använd rabatten
  1. Registrera dig på Back Market
  2. Fyll i formuläret
  3. Njut av rabatten. Så enkelt!

Förmånligare studentliv

Det tar bara två sekunder att fylla i vårt formulär och få en rabattkod på -5 %. Du kan använda rabatten för att köpa vad du än vill från Back Market. En bärbar dator för studierna? En telefon för att ringa föräldrarna? Eller kanske en tv eller robotdammsugare till studentlägenheten? Toppen!

Erbjudandet gäller studerande i åldern 18-25 år.

Erbjudandet är i kraft en gång per år, för inköp värt minst 50 kr. Erbjudandet är avsett för studerande som studerar vid ett universitet eller en högskola i Sverige, förutsatt studerande statuset kan bekräftas. Erbjudandet gäller endast en gång per år, per användare. För att utnyttja erbjudandet måste du ha ett kundkonto eller skapa ett nytt konto på Back Market och godkänna villkoren för användning och försäljning. Detta erbjudande ger dig en rabatt på 5 % i form av en kampanjkod som gäller för hela sortimentet på Back Markets nätsida. Kampanjkoden kan endast användas en gång och kan inte kombineras med något annat erbjudande. Koden är i kraft i ett år från mottagningsdatumet, den kan inte överlåtas och är endast giltig för hen som koden skickades till.

Har du några frågor?

Studentrabatter och erbjudanden!

Gör det enkelt att återvända till skolan genom att utrusta dig med de redskap du behöver till ett otroligt billigt pris! Back Market hjälper dig med förberedelserna inför det kommande läsåret. Du hittar de alla senaste elektronikprylarna för studier (eller för att roa dig).

Alla 18-25 år gamla högskolestuderande kan dra nytta av vår studeranderabatt, det enda du behöver göra är att registrera dig! Vi har ett brett utbud av produkter: bärbara datorer, surfplattor, 2:1-datorer, men även hörlurar, högtalare, 4K-tv-apparater och spelkonsoler. Kolla också in vårt senaste utbud av mobiltelefoner samt Smart Watches .