• Rekonditionerad av experter
  • 30 dagar gratis retur
  • Gratis standardfrakt
  • 12 månaders garanti

3 anledningar till att köpa en rekonditionerad Samsung S9 på Back Market

Att köpa en rekonditionerad Samsung S9 på Back Market, det är att:

  • sätta kvaliteten främst, eftersom våra mobiler är precis som nya
  • köpa den till ett pris som är 30 till 70 % lägre än priset för en ny
  • göra en insats för miljön, då du återanvänder en begagnad mobil, fastän den är som ny.

En renoverad Samsung Galaxy S9: en kvalitets mobil till minipris 

Samsung Galaxy S9 är en av Samsungs senaste modeller: en teknisk juvel. Den har fantastisk design och bra ergonomi, först och främst på grund av skärmstorleken (5,8 tum) med bildformatet 18,5:9 och en baksida som är böjd över kanterna, vilket gör den lätthanterlig. Dessutom har den funktioner som ansiktsigenkänning och irisskanning för maximal säkerhet. Som pricken över i:et får du 4 GB RAM och en ljudstyrka som är alldeles utmärkt. För att inte glömma den fantastiska kameran med 12 MP bildsensor som borgar för en utmärkt bildkvalitet.

På Back Market kan du köpa denna Samsung Galaxy S9 till fyndpris och får då en så gott som ny mobiltelefon. Innan den levereras till dig, utsätts din billiga Samsung Galaxy S9 för ett stort antal tester i verkstäder, vilket garanterar att mobilens allmäntillstånd och säkerhet är bra. Och för att du ska slippa oroa dig när du köper en renoverad Samsung Galaxy S9, får du en garanti på minst 12 månader vid köpet.

Hur väljer du ut din begagnade Samsung Galaxy S9?

  • Välj ut din renoverade Samsung S9 bland flera olika modeller och färger.
  • Välj hur din smartphone ska se ut (lila, svart, silver, guld, blå etc.).
  • Bestäm sedan vilken lagringskapacitet du vill ha och i vilket skick du vill köpa mobilen (billigare - med ett par skråmor som inte påverkar prestandan eller en lite dyrare som motsvarar nyskick).

Att köpa en rekonditionerad Samsung Galaxy S9 på Back Market, det är att ge dig själv en smartphone i utmärkt skick utan att för den skull tömma din plånbok! En oslagbar deal.

Samsung S9 Plus: syster mobiltelefonen av hög kvalitet från samma märke

Om du vill ha ”plus”-modellen i Samsungs S9-serie, har vi också ett stort sortiment av Samsung S9 Plus på Back Market. Ett bra tillfälle att bli nöjd till ett lågt pris!

Vill du köpa en annan samsung-mobil till ett förmånligt pris?

Oavsett om du söker en billig Samsung Galaxy S10, en Galaxy S9, en samsung s8 plus, en Galaxy Note eller någon annan modell ... på Back Market hittar du alla våra kampanjer på billiga samsung-mobiler till bästa pris och med en garanti på minst 12 månader.