• Rekonditionerad av experter
  • 30 dagar gratis retur
  • Gratis standardfrakt
  • 12 månaders garanti

Begagnad iPhone 8

Begnade rekonditionerade iPhone 8 till billigt pris! Det lönar sig definitivt att skaffa en renoverad iPhone 8 hos oss - du sparar både pengar och naturen när du väljer en rekonditionerad mobiltelefon.
7 produkter

Unna dig en iPhone 8 till ett oslagbart pris från Back Market

En ny iPhone 8, ett litet teknologiskt underverk från Apple, innebär en betydande investering. Hos oss på Back Market hittar du renoverade iPhone 8 som ger dig möjligheten att njuta av Apples expertis utan att ruinera dig.

En begagnad iPhone 8 precis som ny

Sedan lanseringen i september 2017 är iPhone 8 fortfarande en ledande modell från Apple, och det är den mest sålda renoverade iPhone-modellen. Tack vare dess popularitet har prisnivån förblivit mycket hög för denna smartphone. Men vi har en bra nyhet. Back Market ger dig möjligheten att skaffa dig en iPhone 8 som inte är dyr och nästan som ny! iPhone 8 i guld, silver eller rymdgrått: denna smartphone finns i märkets klassiska färgval. Vill du vara lite originell? Kom ihåg att det finns en röd iPhone, i en begränsad utgåva. Varje enhet har genomgått en mängd tester för att garantera en oklanderlig kvalitet. För att du ska kunna vara helt lugn ger dessutom Back Market en garanti på alla inköp.

iPhone 8: högkoncentrerad hi-tech

Tack vare din renoverade iPhone 8 kan du ta del av den otroliga prestandan! Först och främst måste du bestämma dig för vilken storlek som passar för dina behov: iPhone 8 finns i versionerna 64 GB och 256 GB. Båda modellerna har processorn A11 Bionic med Neural Engine som har bevisat sin styrka i fråga om reaktionsförmåga: du behöver inte längre vänta på applikationer som tar evigheter att ladda! Det är med andra ord en riktig fickdator som kommer att följa med dig i din vardag. Dess eleganta design och utförande i glas och aluminium är även vatten- och dammtät: du kan alltså vara lugn! Tack vare identifieringen med Touch ID kan du låsa upp din renoverade iPhone 8 på mindre tid än vad det tar att säga det.

En renoverad iPhone 8 för bilder i HD-kvalitet

När du köper en iPhone 8, får du också optik av mycket hög kvalitet. Den röda iPhone 8-modellen med 4,7-tums Retina HD-skärm ger bekväm betraktningsvinkel och perfekt komfort vid fotografering. Ifall du är en foto- och videoentusiast så ger dig 256 GB iPhone 8-modellen ett optimalt lagringsutrymme för bilderna på 12 MP (bländare f/1,8) med automatisk HDR-teknik. Har du sinne för detaljer? Med den digitala x 5 zoomen kan du släppa loss din kreativitet. Vad gäller videon kommer du att kunna föreviga dina semesterminnen med 4K bildkvalitet och upp till 60 bilder/sekund på ett busenkelt sätt! I slowmotion-läget ger dig den här kostnadseffektiva iPhone 8-lösningen även videokvalitet i Full HD med en upplösning på 1 080 p vid 240 bilder/s. Men den renoverade iPhone 8-modellens prestanda har mer att erbjuda! Frontkameran med sin 7 MP-upplösning erbjuder en rad funktioner. Automatisk HDR finns med, liksom videoupplösning i Full HD.

För att organisera ditt schema, njuta av en paus med din favoritserie eller för att föreviga dina semesterminnen utan att behöva spendera för mycket pengar finns de renoverade iPhone 8-modellerna hos Back Market!

Det var den 22 september 2017 som Apple lanserade den 11:e generationen iPhone-modeller som inkluderar iPhone 8 och storebrodern iPhone 8 Plus.

Den renoverade iPhone 8 är den direkta efterföljaren till den renoverade iPhone 7, som på sin tid erbjöd samma innovationsmångfald. Vad gäller utseendet och utförandet har denna modell ett stryktåligt glas på båda sidor och ett skal av aluminium som återfinns i tre färger: silver, guld och rymdgrått. Företaget från Cupertino övertygar som alltid med produkternas raffinemang och lätthet när nya modeller lanseras.

iPhone 8, som är lätt och tunn med en tjocklek på bara 7,3 mm och en vikt på 148 g, har en magnifik Retina HD LCD multitouch-skärm i panoramaformat på 4,7 tum med IPS/3D Touch och Zoom, som visar upplösningar på 1334 x 750 pixel med dubbeltransistorpixlar för större betraktningsvinkel. Självklart är återgivningen sublim, i synnerhet som denna smartphone-modell använder processorn Apple A11 Bionic 64-bits som har ett neuralt system med inbäddad M11-rörelseprocessor. Detta chip består av 6 kärnor (2 Monsoon högprestandakärnor och 4 Mistral energisnåla kärnor) och en Apple GPU grafikprocessor med 3 kärnor. RAM-minnet på 2 GB LPDDR4 och ROM-minnet på 64/256 GB följer med dig i din vardag.

iPhone 8 är kompatibel med 4G LTE-A Cat9 450 Mb/s och har dessutom ett av de mest avancerade kamerasystemen. Baksidan pryds av en APN på 12 megapixel med OIS och Flash True Tone quadri-LED med långsam synkronisering (panorama 63 megapixel, video UHD 4K 2160 p, automatisk HDR …), medan frontkameran erbjuder FaceTime HD på 7 megapixel med Retina Flash (video FullHD 1080 p, HDR …). Utöver den trådlösa betalningsfunktionen Apple Pay (certifierad av AMEX, Visa och MasterCard) via Touch ID, har denna apparat Qi-teknik för trådlös laddning för snabb batteriladdning: upp till 50 % på 30 minuter.

?

En kostnadseffektiv smartphone på Back Market!

Samtliga Apple smartphone-modeller finns på vår plattform. Därutöver finns en rad andra märken. Ett bra tillfälle att köpa en billig smartphone som uppfyller dina förväntningar, tack vare renoveringen!