• Rekonditionerad av experter
  • 30 dagar gratis retur
  • Gratis standardfrakt
  • 12 månaders garanti

Köp en rekonditionerad Samsung S10 på Back Market

Vill du skaffa dig en Samsung S10 utan att tömma plånboken? Upptäck den rekonditionerade Samsung S10 på Back Market! Den här begagnade Samsung Galaxy S10 är som ny och säljs till ett riktigt förmånligt pris. Ta vara på tillfället att få en mobil som motsvarar dina krav, samtidigt som du sparar.

Samsung Galaxy S10 ligger i teknikens framkant

Samsung Galaxy S10 är en smartphone av hög kvalitet. Den har en skärm som är i bildformatet 16:9 och som erbjuder mycket bra synlighet (med en upplösning på 550 ppi). Den har en oklanderlig design för utmärkt hantering. Skärmen är mindre än på S10 Plus, men med ett RAM-minne på 8 GB har den plats för många välfungerande och snabba appar. Och som pricken över i:et har Samsung Galaxy S 10 mycket bra ljudåtergivning med två högtalare som levererar ett rent stereoljud. Dessutom är den försedd med en mini teleplugg, vilket inte är vanligt förekommande hos mobiler. Så många fördelar får du på Back Market när du köper en rekonditionerad Samsung Galaxy S10! För att du ska känna dig lugn och trygg med ditt köp av denna smartphone får du minst 12 månaders garanti på Back Market. Du kan både spara och minska din miljöpåverkan när du handlar på Back Market.

Varför ska man köpa en begagnad Samsung S10?

När du köper en rekonditionerad Samsung S10 får du garanterat en mobiltelefon till rimligt pris, och dessutom är den i perfekt skick. Alla mobiler på Back Market är nämligen testade i specialiserade verkstäder, så att du kan vara säker på att få en produkt som är i utmärkt kondition. Du kan alltså köpa en Samsung Galaxy S10 till ett oslagbart pris.

Nu har du nog insett att när du köper en renoverad Samsung Galaxy S10 på Back Market, kan du välja en mobil av senaste modell, som är både pålitlig och i perfekt skick − utan att tömma ditt bankkonto.

Var köper man en billig Samsung S10?

Om du önskar köpa en billig smartphone, till exempel en billig Samsung S10, lönar det sig att kolla upp Back Markets urval. Dessutom finns det flera erbjudanden året runt. Utnyttja priser som är nedsatta  upp till 70 %, även när det inte är rea eller Black Friday erbjudanden!

Jämförelse: en Samsung s10 eller en Huawei p30 pro?

Huawei vs samsung? Vilken smartphone är bäst när man jämför Samsung S10 med Huawei P30 Pro? Enligt våra experter är priset den största skillnaden: Huawei P30 Pro är billigare än S10. När det gäller bilder tar P30 Pro hem spelet. Men S10 har betydligt bättre ljudåtergivning, en snabbare processor och en större bildskärm för bättre bildåtergivning.