• Verifierad renoverade
  • 30 dagars returrätt
  • Gratis leverans
  • 12 månaders garanti

Rekonditionerad iPhone XR

iPhone XR - Vårt bästa rekonditionerade erbjudande:

iPhone XR 128 GB - Svart - Olåst
4 050,10 kr
6 390,00 kr
36% rabatt
Garanti: 12 månader
Skick: Utmärkt
194 gram e-avfall som räddats
Också de köpte från Back Market

5/5

Det är enligt Carl B. Produktens skick är precis som beskrivet på sidan. Jag tyckter det här var en utmärkt affär på en nästan perfekt produkt. Inte en skråma! 12/06/2021

Alla produkter

13 produkter

Kundrecensioner för Rekonditionerad iPhone XR

0/5

Genomsnitt av 0 recensioner från de senaste 6 månaderna.

Sherri H. 11/05/2021
5/5
Jag fick den snabbt och den fungerar utmärkt. En fantastisk upplevelse. Tack så mycket!!!!

Delphine F. 12/11/2021
5/5
Produkten var i perfekt skick, anlände mycket snabbt och enligt beskrivningen. Inget mer att säga!

Julle C. 02/11/2021
5/5
Riktigt bra kvalitet, snabb leverans.

Christophe S. 17/11/2021
5/5
Tack åt er! Till och med under korona situationen har Backmarket lyckats bed utmärkt service!

Margot L. 19/10/2021
4.5/5
Produkten stämmer överens med beskrivningen och teamet var super hälpsamma.

Hitta de bästa rekonditionerade iPhone XR-mobilerna på Back Market

Gillar du att spara utan att avstå från något? Då kommer du att uppskatta sortimentet av rekonditionerade iPhone XR på Back Market. Alla de senaste modellerna finns tillgängliga i den färg och med den lagringskapacitet som du önskar. Dessutom är priset betydligt lägre än om du skulle köpa en ny. Ett perfekt tillfälle att bli nöjd även när priset är lågt.

iPhone XR, teknologins juvel

Den här modellen kompromissar vare sig med design eller kvalitet i jämförelse med föregångaren iPhone X. Precis som alla andra modeller från det amerikanska företaget betraktas en rekonditionerad eller ny iPhone XR som en lyxig smartmobil. Den är lätthanterlig och elegant, eftersom den är täckt med glas och metall. Även när det gäller prestanda, är kvaliteten hög. Den är försedd med den nya LCD-skärmen, som är klar och tydlig och oklanderligt läsbar. Dessutom är den utrustad med Face ID, ansiktsigenkänning från Apple. Dess A12 Bionic-chip är ett tekniskt underverk som gör mobilen högpresterande, oavsett vad den ska utföra. Vad beträffar motståndskraft har man inte heller lämnat något åt slumpen:  iPhone XR står emot både vatten och damm.

Köp en iPhone XR till bästa pris

Eftersom den tillhör Apples senaste modeller, kostar den en hel del. Men i dag kan du hitta en iPhone XR som är betydligt billigare tack vare Back Market. Där sparar du hundratals kronor. Dessa rekonditionerade modeller är alla noggrant utvalda, testade och eventuellt reparerade, och de erbjuds med rejäla rabatter. Du kan alltså köpa den iPhone XR som du drömmer om snabbt och enkelt. Välj ut den färg som du vill ha (svart, vit, röd, korall, gul eller blå) och den lagringskapacitet som du behöver (iPhone XR 64, 128 Go eller 256 Go), och beställ genast din begagnade iPhone XR.

Vad kostar en iPhone XR hos Back Market?

Marknadens billigaste iphone XR hittar du hur som helst hos Backmarket. Marknadspriset för modellen 64 Go är cirka 855 €, men hos Backmarket köper du modellen 64 Go från 585 €. Och inte nog med det! Den är helrekonditionerad, naturligtvis:D

Är iPhone XR från Back Market vattentät?

iphone XR står emot vatten, stänk och damm. Hos Backmarket testar vi hållfastheten hos våra smartmobiler för att se hur väl de bibehåller funktioner och graden av motståndskraft.

Vad är storleken på den iPhone XR som säljs via Back Market?

LCD-skärmen på Iphone XR är 6,1 tum (1792 x 828 pixlar). Den är större än Iphone 8 och mindre än Iphone X Max. Hos Backmarket testar vi systematiskt motståndskraften hos alla våra smartmobilers skärmar.

Få en produkt som är i nyskick till bästa pris

Och även om priset på en rekonditionerad iPhone XR är väldigt intressant, har man inte struntat i kvaliteten. Hos Back Market arbetar vi målmedvetet för att endast erbjuda apparater som är i perfekt nyskick. Var och en av dem kontrolleras av experter som utsätter dem för tiotals tester och kontroller, och som sedan vidtar nödvändiga åtgärder för att de ska bli som nya. Experterna är så säkra på kvaliteten hos en rekonditionerad iPhone XR att en garanti på 6 till 12 månader ges. Du riskerar alltså ingenting på att köpa den.

Jämförelse mellan olika modeller av iPhone: iPhone 11 eller XR?

Allt beror på vilka förväntningar du har. Om du söker en smartmobil som inte är dyr, är iPhone XR mobilen med det bästa priset. Men iPhone 11 är bättre såtillvida att den har en dubbel fotosensor. Dessutom har den 13 Bionic-chip medan XR har A12 Bionic-chip. Den är alltså kraftfullare än XR.

En billig iPhone XR: Är det bättre att välja en begagnad iPhone XR eller en rekonditionerad?

Söker du en billig iPhone XR men är inte säker på vilken skillnad det är mellan en begagnad iPhone XR och en rekonditionerad modell? Tänk på att en rekonditionerad apparat har kontrollerats systematiskt och återställts i nyskick av fackmän för att undvika obehagliga överraskningar. Rekonditionerade iPhone XR-mobiler säljs dessutom med minst ett års garanti.