• Rekonditionerad av experter
  • 30 dagar gratis retur
  • Gratis standardfrakt
  • 12 månaders garanti

Begagnad iPhone 11

Begnade rekonditionerade iPhone 11 till billigt pris! Det lönar sig definitivt att skaffa en renoverad iPhone 11 - du sparar både pengar och naturen när du väljer en rekonditionerad mobiltelefon. Kolla in enheterna!
18 produkter
-40%
mindre än ny
iPhone 11

iPhone 11

64 GB - Röd

Garanti: 12 månader
Från
3 490,00 kr

Vårt urval

Det bästa erbjudandet för tillfället

Utnyttja det konkurrenskraftiga priset på Apples rekonditionerade iPhone 11 hos Back Market

En av Apples senaste modeller, iPhone 11, kombinerar spetsteknologi med en design som har haft stora framgångar. Mobilen som har den bästa prestandan just nu. Den är utrustad med en Liquid Retina HD-skärm på 6,1 tum och chippet A13 Bionic som gör den snabb, men som också ger den lång batteritid. I jämförelse med iPhone XR har den nästan en timmes längre batteritid. Och om du vill ta hänsyn till din budget och omgivning, lönar det sig att välja en rekonditionerad iPhone 11 på Back Market.

Varför är det bättre att köpa en rekonditionerad iPhone 11 i stället för en begagnad iPhone 11?

Om du tänker köpa en iPhone 11 och inte vill betala ett högt pris, är det oftast bäst att leta efter mobiler på secondhand-marknaden. Men när du köper en begagnad iPhone 11 från en privatsäljare, kan du inte vara säker på att använda mobilen fungerar som lovat. Med en rekonditionerad iPhone 11 har du löst problemet! När du köper en rekonditionerad mobil hos Back Market får du alltid minst en 12 månaders garanti, 30 dagar returrätt samt fri frakt!

Varför köpa en rekonditionerad iPhone 11 på Back Market?

Genast när du tar en smartphone ur förpackningen, sjunker dess värde. Det är anledningen till att det på riktigt lönar sig att välja en rekonditionerad mobil. Ifall du köper en begagnad iPhone 11 av en privatperson, får du ingen garanti, medan de mobiler som säljs på Back Market alltid är försedda med minst 12 månaders garanti. Fördelen är att du får ett stort urval av billiga iPhone 11 − utan risker. Om något problem skulle uppstå, har du Back Markets 12 månaders garanti samt 30 dagars returrätt vilket ger dig sinnesro då du får mobilen reparerad, utbytt eller priset återbetalat. 

Var köper jag en iPhone 11 till bästa pris

Om du letar efter en prisvärd Apple iPhone 11 eller någon annan billig iPhone, lönar det sig att bekanta dig med Back Markets förmånloga utbud! Vi har iPhone 11 modeller du kan köpa från 30-70% rabatt, året runt! 

Kort teknisk beskrivning av iPhone 11

Här hittar du några specifikationer över iPhone 11 inför ditt köp:

  • Lanserades: 20 septembre
  • Färgval: vit, svart, gul, röd
  • Lagringskapacitet: 64 GB, 128 GB, 256 GB
  • Kamera: 12 MPs dubbel bildsensor

Tänk på att iPhone 11 är en av de mest intressanta iPhone-modellerna på marknaden i dag.

Tvekar du mellan iPhone 11 och 11 Pro? Enligt våra experter är iPhone 11 en mycket bra mobil: den är elegant, priset är lägre än för iPhone 11 Pro och den har också en stor skärm. iPhone 11 Pro är dyrare men har en bättre kamera. Den är också mycket elegant och man håller den lätt i handen eftersom skärmen är mindre. Om du vill ha en större skärm, är iPhone 11 Pro Max som gjord för dig.

En S9 till ett lågt pris? Men vad är priset?

Nya S9-mobiler kan verka dyra om man inte vill spendera stora belopp på en mobiltelefon. Med våra billiga, rekonditionerade S9 får du en renoverad samsung, som motsvarar dina förväntningar, utan att spendera massor med pengar. De finns faktiskt på Back Market för mindre än 300 euro.

Funderar du på hur du ska få tag på en billig telefon?

Då har du kommit rätt! När du köper en rekonditionrad mobil, kan du unna dig en billig telefon som uppfyller dina förväntningar. Vi har faktiskt bra erbjudanden på renoverade mobiler året runt!