• Verifierad renoverade
  • 30 dagars returrätt
  • Gratis leverans
  • 12 månaders garanti

Rekonditionerad iPhone XS

iPhone XS - Vårt bästa rekonditionerade erbjudande:

iPhone XS 64 GB - Grå Utrymme - Olåst
3 366,00 kr
7 390,00 kr
54% rabatt
Garanti: 12 månader
Skick: Utmärkt
177 gram e-avfall som räddats
Också de köpte från Back Market

4.6/5

Det är enligt Adam A. Bra grejer, tack för att du har hjälpt mig i varje steg av köpprocessen. 13/06/2021

Kundrecensioner för Rekonditionerad iPhone XS

0/5

Genomsnitt av 0 recensioner från de senaste 6 månaderna.

José Manuel A. 15/11/2021
4.5/5
Utmärkt produkt och mycket snabb leverans! Precis vad jag letade efter. Det är andra gången jag köper från Back Market och jag är mer än nöjd med enheterna.

George P. 18/05/2021
4/5
Kom fram i förväg och fungerade bra. Kategoriserades i gott skick och jag tycker att bedömningen stämmer väl. Än så länge är allt bra!

Daniel L. 03/06/2021
5/5
Detta är mitt andra köp ..... allt fungerar utmärkt,över förväntningarna ....

Iris A. 26/02/2021
5/5
Bästa köpbeslutet jag någonsin gjort, överträffade mina förväntningar!!

Christophe S. 17/11/2021
5/5
Tack åt er! Till och med under korona situationen har Backmarket lyckats bed utmärkt service!

Rekonditionerad iPhone XS: Apples senaste nyhet förmånligt från Back Market

Allt sedan 2018 har iPhone XS varit en referens bland smartmobiler och i dag är en rekonditionerad iPhone mycket populär. Tror du att Apples senaste tekniska bedrift inte är möjligt att uppnå inom din budget? På Back Market kan du hitta en iPhone Xs till överkomligt pris.

En iPhone Xs till ett lågt pris: Javisst är det möjligt!

Drömmer du om en iPhone Xs i rymdgrått som hjälper dig med elegans och diskretion i dina dagliga uppgifter? Du behöver inte ruinera dig, eftersom begagnade iPhone Xs finns på Back Market! Förverkliga din dröm och hitta redan i dag en rekonditionerad iPhone så blir lyckan fullkomlig! Denna teknologins juvel finns förutom i rymdgrått även i guld och silver. När det gäller lagringskapacitet har företaget Cupertino satsat stort för trots att iPhone Xs 64 GB redan erbjuder många möjligheter, finns även versionerna 256 GB och 512 GB för de som uppskattar stor minneskapacitet. Tvekar du fortfarande inför frestelsen att köpa en rekonditionerad iPhone Xs? Var lugn, Back Market med partner har kontrollerat allt och vi erbjuder minst sex månaders garanti.

Stig in i en ny high-tech-era med en begagnad iPhone Xs

Låt oss börja med designen på den prisvärda iPhone Xs. En förstärkt baksida av glas, en ram i rostfritt stål och generösa dimensioner (143,6 mm x 70,9 mm x 7,7 mm) gör den till en snygg, lätthanterlig och robust mobil. Det som finns innanför skalet är dessutom minst sagt imponerande! Köper du en rekonditionerad iPhone Xs, får du Apples A12 Bionic-chip Neural Engine till ett frömånligt pris i en mobil som klarar av stänk, damm och till och med att sänkas ned i två meters djupt vatten under upp till trettio minuter.

I en rekonditionerad iPhone Xs intar bilderna hedersplatsen

Det som slår en mest den första gången man ser en iPhone Xs är bildskärmens kvalitet. Den rekonditionerade iPhone Xs erbjuder en fantastisk bildupplevelse på en 5 tums oled-skärm med 2436 x 1125 pixlars upplösning med 458 ppi. Du får tillfälle att uppskatta det när du tittar på bilder och videor i 4 K-kvalitet, som tagits med den dubbla kameran på framsidan. Dubbel 12 MP-kamera (bländare f/1,8 med vidvinkel- och 2,4 med teleobjektiv) erbjuder en perfekt kontroll av skärpedjup, ett förbluffande porträttläge och en digital zoom på upp till 10x. TrueDepth-kameran på 7 MP gör det möjligt att variera porträttljuset och ta selfies med avancerad bokeh-effekt. Det är också den som aktiverar ansiktsigenkänningsfunktionen Face ID och låser upp mobilen snabbt och säkert.

Att köpa en billig iPhone Xs är inte alltid en petitess. Förlora inte mer tid utan hitta den rekonditionerade iPhone Xs som du drömmer om på Back Market.

Jämförelse mellan olika modeller av iPhone: iPhone XS eller iPhone 11?

Tvekar du mellan iPhone XS och iPhone 11? Allt handlar om vilka förväntningar du har på din mobil. iPhone XS är naturligtvis billigare än iPhone 11. Men iPhone 11 är kraftfullare tack vare A13 Bionic-chippet. När det gäller kameran, finns det ingen större skillnad mellan modellerna. Men när det gäller batteritiden, är den betydligt längre hos iPhone 11.