Nu är det dags igen: Black Friday. Men vi bryr oss inte.

  • Upp till -70% rabatt
  • 30 dagars returrätt
  • 12 månaders garanti
  • Gratis leverans
BM_EMAIL COLLECTOR_NEW

Ge oss din e-postadress

I utbyte får du de bästa erbjudandena på nätet.

Black Friday: Fynda elektronikprylar med upp till 70 % rabatt. Varje dag, året runt.

Det stämmer. Helt som vanligt. På Back Market är Black Friday en dag som alla andra dagar. Varför det? Vi har de allra bästa elektronik erbjudandena och rabatterna hela året runt. (Vi svär det, vi svär på en blodpakt och på vår mammas namn).

Detta innebär att du kan handla utan press oavsett högtid - från Jul till Påsk - och till Nyår. Du kan också vara lugn i vetskapen om att alla våra erbjudanden har en garanti på minst 12 månader samt en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Så medan de seriösa shopparna och de som gillar unboxing, kanske campar över natten för att vara de första inne i butiken, kan du istället sova i lugn och ro i vetskapen om att vi på Back Market har allt du behöver inom teknik och elektronik, till ett otroligt bra pris.

Vad är Black Friday?

Black Friday - som förresten är en särskilt mörk tid för miljön - är en dag som bygger på erbjudanden, särskilt när det gäller teknik och elektronik. Genom att lansera så kallade "bästa erbjudanden" under en begränsad tid före julhelgen uppmuntrar elektronikförsäljarna folk att utnyttja de "fantastiska" Black Friday-rabatterna och köpa en massa saker bara för sakens skull ("yaaay överkonsumtion").

Men på Back Market är det bara en dag som alla andra dagar, då Back Market har de lägsta priserna på all hetaste teknik och elektronik varje dag året runt och inte bara under Black Friday. Kanske blir detta året då du äntligen kan ge din farbror Kalle vad han alltid har önskat sig (eller sen inte, farbror Kalle är värst).