Utmärkta erbjudanden för livet – inte bara under Black Friday 2022

Köp nu, köp nu, köp … Det börjar bli tröttsamt, eller hur?

Vi ser ingen anledning att hålla på med försäljningsjippon som Black Friday eller Cyber Monday. Vi har bra priser på premiumelektronik året om eftersom det ska vara lätt att handla smart på sina egna villkor. Känn på den, Black Friday!
BF_EventEdito_Desktop_Block1

Fuskkod till Black Friday: de bästa erbjudandena hittar du i kontaktlistan

Vänner, familj, fiender – varje gång du bjuder in en person får du 10 € och din vän (eller ovän) får 10 €. På så sätt får alla de teknikprylar man verkligen behöver. (och genom att välja renoverad teknik hjälper man till att minska elektronikavfall och koldioxidutsläpp).
BF_EventEdito_Desktop_Block2
  • Rekonditionerad av experter
  • 30 dagars returrätt
  • 12 månaders garanti
  • Gratis standardfrakt

Kämpa mot matkoman. Eller utomjordingar.

Du väljer själv

Sovmorgon för studenterna

Ligg kvar i sängen och sov dig igenom årets Black Friday-hets, för du har ju faktiskt tillräckligt många stressiga deadlines som det är. Förutom våra redan riktigt låga priser får studenter 5 % extra rabatt på allt. Mer sömn OCH mer pengar? Betyder det att snabbnudeltillverkarna kommer att gå i konkurs? (Det får tiden utvisa).
US_BF_EventEdito_Desktop_Block3
Hämta koden

Black Friday: Fynda elektronikprylar med upp till 70 % rabatt. Varje dag, året runt.

Det stämmer. Helt som vanligt. På Back Market är Black Friday en dag som alla andra dagar. Varför det? Vi har de allra bästa elektronik erbjudandena och rabatterna hela året runt. (Vi svär det, vi svär på en blodpakt och på vår mammas namn).

Detta innebär att du kan handla utan press oavsett högtid - från Jul till Påsk - och till Nyår. Du kan också vara lugn i vetskapen om att alla våra erbjudanden har en garanti på minst 12 månader samt en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Så medan de seriösa shopparna och de som gillar unboxing, kanske campar över natten för att vara de första inne i butiken, kan du istället sova i lugn och ro i vetskapen om att vi på Back Market har allt du behöver inom teknik och elektronik, till ett otroligt bra pris.

Vad är Black Friday?

Black Friday - som förresten är en särskilt mörk tid för miljön - är en dag som bygger på erbjudanden, särskilt när det gäller teknik och elektronik. Genom att lansera så kallade "bästa erbjudanden" under en begränsad tid före julhelgen uppmuntrar elektronikförsäljarna folk att utnyttja de "fantastiska" Black Friday-rabatterna och köpa en massa saker bara för sakens skull ("yaaay överkonsumtion").

Men på Back Market är det bara en dag som alla andra dagar, då Back Market har de lägsta priserna på all hetaste teknik och elektronik varje dag året runt och inte bara under Black Friday. Kanske blir detta året då du äntligen kan ge din farbror Kalle vad han alltid har önskat sig (eller sen inte, farbror Kalle är värst).