Gratis leverans

Rekonditionerad iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro - Vårt bästa rekonditionerade erbjudande:

-30%
iPhone 11 Pro 256 GB - Guld - Olåst

iPhone 11 Pro 256 GB - Guld - Olåst


7 690,00 kr
10 990,00 kr
30% rabatt
Garanti: 12 månader

Skick: Utmärkt
188 gram e-avfall som räddats
Också de köpte från Back Market
4.5/5
Det är enligt Margot L. Produkten stämmer överens med beskrivningen och teamet var super hälpsamma. 19/05/2021

Alla produkter

10 produkter

10 produkter

  • Pris
    Det genomsnittliga priset är 7 500,00 kr
  • Lagring (GB)

  • Färg

  • Betalningsmetod

  • Nätverk

  • Dubbelt SIM-Kort

  • Garanti

  • Leveranstid

Vad sägs om att köpa en rekonditionerad iPhone 11 Pro på Back Market?

iPhone 11 Pro, som ligger i framkant när det gäller de senaste tekniska innovationerna, imponerar vad beträffar kvalitet. Apple erbjuder den från drygt 1100 euro, men du kan köpa den till ett betydligt lägre pris. Det vill säga om du väljer att köpa en renoverad iPhone 11 Pro på Back Market.

Rekonditionerad iPhone 11 Pro: en mobil med den senaste tekniken

iPhone 11 Pro avviker från de övriga Apple-modellerna och positionerar sig som en lyxmodell i den högre prisklassen. Förutom Super Retina XDR-skärmen har den tre kameralinser, längre batteritid än tidigare och ett mycket kraftfullt chip. Det är en explosiv mix som gör den här smartmobilen till en förebild. Men priset för en iPhone 11 Pro kanske gör att du tvekar lite. Då kan en renoverad iPhone 11 Pro till ett lägre pris vara ett intressant alternativ.

iPhone 11 Pro till ett lägre pris: upp till 50 % billigare på Back Market

Söker du en billig iPhone 11 Pro? Då kan det vara en utmärkt lösning att köpa en rekonditionerad mobil.  Mobilerna kontrolleras och återställs i perfekt skick. Sedan säljs de för en bråkdel av ursprungspriset. Ta en titt i katalogen!

Köp en begagnad iPhone 11 Pro som är precis som ny på Back Market

För att inte spräcka din budget erbjuds ett bra sortiment av begagnade iPhone 11 Pro på Back Market till ett rimligt pris. Samtliga mobiler som erbjuds är i så gott som nyskick och inte alls som vanliga begagnade iPhone 11 Pro. De har testats och kontrollerats tiotals gånger och har dessutom flera månaders garanti. Därför kan du vara säker på att få en smartphone som fungerar perfekt.

Att köpa en rekonditionerad iPhone 11 Pro är en idealisk lösning för att få Apples senaste nyhet utan att ruinera sig. Då får du en så gott som ny smartphone med en garanti på 12 till 24 månader − beroende på modell − till ett mycket bra pris.

iPhone 11 eller 11 pro? Vilken väljer du?

Vet du inte om du ska välja iPhone 11 eller 11 Pro? Som hjälp får du här en kort jämförelse. iPhone 11 är billigare än iPhone 11 Pro och har ungefär samma funktioner som 11 Pro. Men iPhone 11 Pro har bättre kamera och är behagligare att hålla i handen. Och om du vill ha en större skärm, bör du hellre välja iPhone 11 Pro Max.